Facadeisolering

Vejen til et godt indeklima

Indeklimaet er meget vigtig for værdien i vores daglige trivsel, og fugt kan være en kraftig årsag til en lang række ubehagelige følgevirkninger, som man først opdager gevinsten ved udbedringen af, når klimaet igen bliver normaliseret. Der skal også kun nogle få graders forskel til, at vi mennesker oplever ubehag. Ved små temperatur-udsving, kan vi enten føle, at vi får det for varmt, eller at vi går og småfryser. Uanset årsagen, er udfaldet en negativ oplevelse, som en facadeisolering meget ofte kan vende til en positiv oplevelse.

Det første spadestik

Først og fremmest er vigtigt at få konstateret, om din nuværende isolering ikke er tilstrækkelig. Så vi starter med at udføre en termisk måling af din bolig, for at konstatere, om vi faktisk kan gøre noget positivt for dit indeklima og dit varmebudget.

Rådgivning til kompetent beslutning

Vi vil herefter rådgive om den løsning, vi mener er den helt rigtige for netop din bolig, og vi gør en dyd ud af, at du selv er med hele vejen, så du selv føler dig klædt rigtigt god på, når du skal tage din endelige beslutning om en evt. igangsættelse af en facadeisolering.

Selve isoleringsarbejdet

I korte træk består selve facadeisoleringen i
  • at klargøre bygningen til opklæbning af isolerings-bats eller klima-skærm
  • at udføre den faktiske opklæbning af bats eller montering af klima-skærm
  • at påføre bats eller klima-skærm armeringspuds
  • og til sidst at afslutte med enten maling eller silikone-puds.

Hvad koster det?

Ja, det er jo et godt spørgsmål, som helt og holdent afhænger projektets omfang. Men lad os plante et par pejlestænger:

Eksempel A:
100 mm isolering med bats, armerings-puds afsluttet med silikonepuds: Ca. 1.250,00 kr./kvm. inkl. materialer og arbejdsløn.

Eksempel B:
Montering af klima-skærm, armeret puds afsluttet med maling: Ca. 750,00 kr./kvm. inkl. materialer og arbejdsløn.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt os hvis du ønsker en helt uforpligtende gennemgang af din bolig med henblik på en evt. facadeisolering. Kan vi ikke gøre noget for dig, er vi under alle omstændigheder blevet et bekendtskab rigere.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

TAK for din henvendelse – du hører fra os snarest.